На головну / НОВИНИ / У КОЛЯДИНЦІ – НОВИЙ СТАРОСТА
У КОЛЯДИНЦІ – НОВИЙ СТАРОСТА

У КОЛЯДИНЦІ – НОВИЙ СТАРОСТА

На сесії Синівської сільської ради, що відбулася вчора, прийнято відставку старости Колядинецького старостинського округу Вячеслава Курила і призначено нового старосту.

На цій посаді В’ячеслав Курило не пробув і ста днів та написав заяву на звільнення. Нагадаємо, що старост Синівської об’єднаної територіальної громади призначали на сесії сільради 11 грудня 2020 року. 25 березня 2021 року на сесії депутати взяли до уваги  особисту заяву В. Курила  про складання повноважень старости, яку він написав 9 березня, і задовольнили прохання, звільнивши його з посади за власним бажанням з дня проведення сесії.

Новим старостою сіл Колядинець, Великий Ліс, Вовкове, Греки, Колісники, Костяни, які входять до старостинського округу,  сесія затвердила  місцевого жителя Євгенія Гирченка, 1996 року народження, аспіранта Сумського державного університету, який має економічну освіту.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page