На головну / Головні новини / ГОЛОВОЮ КООПЕРАТИВУ В СЕМЕНІВЦІ ОБРАЛИ ВОЛОДИМИРА В’ЮНА
ГОЛОВОЮ КООПЕРАТИВУ В СЕМЕНІВЦІ ОБРАЛИ ВОЛОДИМИРА В’ЮНА

ГОЛОВОЮ КООПЕРАТИВУ В СЕМЕНІВЦІ ОБРАЛИ ВОЛОДИМИРА В’ЮНА

Семенівка 16 березня 2021 року провела в останню дорогу і попрощалася з керівником місцевого виробничого сільськогосподарського кооперативу Василем Івановичем В’юном. Все село і численні друзі та шанувальники відомого на Сумщині аграрія з різних кінців Липоводолинщини та Сумщини прийшли й приїхали віддати шану авторитетній людині, яка 41 рік очолювала господарство.

Але життя продовжується. Щоб забезпечити безперебійну діяльність кооперативу, перед аграріями села стояло завдання обрати нового керівника. З цією метою 20 березня відбулися збори засновників СВК «Агрофірма «Семенівська». Їх зараз 69. За статутом кооперативу засновниками є всі працівники господарства, які мають майнові паї.

На зборах була стовідсоткова явка засновників. Одноголосно вони обрали головою кооперативу Володимира Васильовича В’юна – сина покійного керівника.  Протягом тривалого часу він працював заступником голови СВК «Агрофірма «Семенівська».ГОЛОВОЮ КООПЕРАТИВУ В СЕМЕНІВЦІ ОБРАЛИ ВОЛОДИМИРА В’ЮНА

Для оперативного керівництва господарством у кооперативі є правління, що складається з 11 осіб. На зборах затверджено новий склад цього органу, а члени правління обрали головою Володимира В’юна.  На засіданні правління також обговорено поточні питання життєдіяльності кооперативу.

Таку інформацію редакції повідомив член правління М.А.Удовик.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page