На головну / Головні новини / ДІЛЬНИЧНІ ЗВІТУВАЛИ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ
ДІЛЬНИЧНІ ЗВІТУВАЛИ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ

ДІЛЬНИЧНІ ЗВІТУВАЛИ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ

Дільничні офіцери поліції Липоводолинського відділення поліції Сергій Стешенко та Марина Спащук зустрілися з жителями району та розповіли їм про стан боротьби зі злочинністю на територіях обслуговування протягом поточного року. Також вони разом із мешканцями обговорили проблемні питання та розглянули шляхи їх вирішення.

У ході зустрічі з громадою Берестівського старостинського округу капітан поліції Сергій Стешенко розповів про стан дотримання правопорядку на території обслуговування та вжиті поліцією заходи щодо попередження правопорушень.

А лейтенант поліції Марина Спащук із громадою Липоводолинської селищної ради обговорили плани на наступний рік та подальші спільні заходи щодо забезпечення належних умов виховання дітей у родинах, які опинилися в складних життєвих обставинах. Також розглянули проблемні питання, пов’язані із доцільністю перебування окремих неповнолітніх із батьками, які нехтують виконанням своїх батьківських обов’язків.

Хоча криміногенна ситуація в старостинських округах порівняно спокійна, але роботи правоохоронцям вистачає. На ввіреній їм території проживають і раніше судимі особи, і сімейні бешкетники, і ті, хто зловживає алкоголем. Майже щодня зі своїми проблемами до дільничних звертаються жителі селищ. Мета таких зустрічей – вивчення проблем громади та надання необхідних консультацій місцевим мешканцям.

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page