На головну / Головні новини / ДЕПУТАТИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАТВЕРДИЛИ РОЗПОДІЛ БІЛЬШ НІЖ 2-Х МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ
ДЕПУТАТИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАТВЕРДИЛИ РОЗПОДІЛ БІЛЬШ НІЖ 2-Х МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

ДЕПУТАТИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАТВЕРДИЛИ РОЗПОДІЛ БІЛЬШ НІЖ 2-Х МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Сьогодні в Липоводолинській селищній раді відбулося  друге пленарне засідання 5-ї сесії 7-го скликання. Одним із найголовніших питань порядку денного сесії було внесення змін до  бюджету Липоводолинської ОТГ на 2020-й рік. Депутати затвердили розподіл 2 млн 200 тис. 985 грн, отриманих від перевиконання дохідної частини бюджету селищної об’єднаної територіальної громади по загальному фонду.

Зокрема, виділено кошти на організацію благоустрою населених пунктів (766 тис. грн); на поточні видатки для районної лікарні  (150 тис. грн);  на оплату пільгових рецептів Липоводолинському районному Центру ПМСД (100 тис. грн); на надання матеріальної допомоги на лікування жителям громади (100 тис. гривень);  на забезпечення вивезення непридатних або заборонених до використання хімічних засобів захисту рослин у Липоводолинській ОТГ  (267 тис. 285 гривень, на умовах співфінансування з Сумським обласним бюджетом) тощо.

292 тис. 900 гривень виділено на реконструкцію вуличного освітлення в смт Липова Долина. Це кошти від перевиконання дохідної частини бюджету по спеціальному фонду в сумі  286 тис. 944 гривні (надходження від відчуження майна)  та вільного залишку по спеціальному фонду (бюджету розвитку) в сумі 5 тис. 956 гривень. 

На випередження питання «Чому саме в Липовій Долині, коли є й села?» (до речі, таке запитання ставив на сесії  депутат Сергій Пось), повідомлю сказане головою ОТГ Сергієм  Нищетою. Зі слів керівника, оскільки майно, що було продане, знаходиться на території Липової Долини, кошти залишаються в селищі. Якщо ж відчужуватиметься майно в певному селі, значить і кошти направлятимуться для цього села.  А ось на яких вулицях відновлюватимуть освітлення, визначатиме комісія селищної ради.

Детальніше про сесію та прийняті рішення – у районній газеті «Наш край» 21 серпня.

Про нас

Перевірте також

Катерина Онопрійча з Побиванки: «Набила планку, по ній – гвіздочки… і закипіла робота»

Катерина Онопрійча з Побиванки: «Набила планку, по ній – гвіздочки… і закипіла робота»

Повномасштабна війна розділила наше життя на «до» і «після», а ще спонукала багатьох людей до …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page