На головну / Головні новини / Депутати припинили повноваження виконуючої обов’язки терцентру та переглянули ветоване головою громади рішення
Депутати припинили повноваження виконуючої обов’язки терцентру та переглянули ветоване головою громади рішення

Депутати припинили повноваження виконуючої обов’язки терцентру та переглянули ветоване головою громади рішення

Сьогодні відбулося засідання сесії Липоводолинської селищної ради. На зібранні був присутній 21 депутат.

Перше питання порядку денного  – про припинення повноважень виконуючої обов’язки директорки Липоводолинського територіального центру соціального обслуговування Валентини Хекало (на підставі рішення ради «Про створення комунальної установи «Липоводолинський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» від 23.12.2020 р. та розпорядження голови ради про призначення нового керівника від 11.03.2021 р.).

Хоча присутня на сесії Валентина Хекало висловила свою незгоду із даним проектом рішення та повідомила, що збирається в судовому порядку відстоювати свою позицію, більшість депутатів проголосували за припинення повноважень Валентини Хекало – виконуючої обов’язки директорки Липоводолинського територіального центру.

Необхідність повторного винесення питання «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» на розгляд цієї сесії була викликана розпорядженням селищного голови Володимира Штанька від 9 березня про зупинення аналогічного рішення ради від 4.03.2021 р. Як ідеться в обґрунтуванні зауважень до цього розпорядження, «вищевказане рішення суперечить чинному законодавству та порушує права належних користувачів».

В чому саме голова громади виявив порушення  – читайте в «Нашому краї» 26 березня.

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page