На головну / Головні новини / ЧИ ВІДРОДИТЬСЯ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ТРАДИЦІЯ УРОЧИСТОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ШЛЮБІВ?
ЧИ ВІДРОДИТЬСЯ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ТРАДИЦІЯ УРОЧИСТОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ШЛЮБІВ?

ЧИ ВІДРОДИТЬСЯ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ТРАДИЦІЯ УРОЧИСТОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ШЛЮБІВ?

Чотири питання порядку денного розглянули депутати Липоводолинської селищної ради під час позачергової сесії 11 лютого.

По-перше, обранці обговорили необхідність створення відділу «Служба у справах дітей». Оскільки наша громада залишається єдиною в області, де така служба до цього часу не створена, на розгляд депутатів було винесено положення про відділ та відповідне рішення, яке депутати підтримали.

Також депутати внесли зміни до рішення ради «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Липоводолинської селищної ради та її виконавчих органів». Зокрема, в структуру апарату громади додано відділ «Служба у справах дітей» у кількості однієї штатної одиниці. Крім того, у зв’язку з ліквідацією райдержадміністрації й необхідністю прийняття в штат спеціаліста з питань цивільного захисту, депутати проголосували за включення в склад апарату громади такого фахівця.

На сесії депутати без обговорення затвердили й фінансовий план КНП «Липоводолинський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

А от проєкт рішення про передачу в оренду частини приміщення КП ЖКГ «Липоводолинське» Липоводолинській селищній раді викликав під час засідання спільної комісії чимало питань. Мова йде про залу для урочистих церемоній, де раніше брали шлюб липоводолинські молодята. Протягом останніх років приміщення за цільовим призначенням не використовувалося. Тож надійшла пропозиція передати цю залу в оренду Липоводолинській селищній раді, щоб у подальшому прийняти рішення про найбільш доцільне її використання. Що ж викликало незгоду серед депутатів та чому частина з них була «проти» – читайте в наступному номері «Нашого краю».

 

 

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page