На головну / Головні новини / В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ЗНАЙШЛИ ТИМЧАСОВИЙ ПРИХИСТОК МЕШКАНЦІ ОХТИРКИ Й СУМ
В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ЗНАЙШЛИ ТИМЧАСОВИЙ ПРИХИСТОК МЕШКАНЦІ ОХТИРКИ Й СУМ

В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ЗНАЙШЛИ ТИМЧАСОВИЙ ПРИХИСТОК МЕШКАНЦІ ОХТИРКИ Й СУМ

Родини Наталії з Сум та  Людмили з Охтирки (на фото) знайшли тимчасове житло у Липовій Долині. З жінками вдалося поспілкуватися у відділі соціального захисту селищної ради, де  вони отримували гуманітарну допомогу.

Зараз сім`ї Людмили й Наталії, а також ще одна родина (всього 10 чоловік, з них 3 дітей) тимчасово мешкають  у будинку, який останнім часом пустував. Таку можливість надав знайомий, один із місцевих жителів, який відгукнувся на їх біду.

– Наш будинок в Охтирці знаходився неподалік військової частини, – розповідає Людмила. – Наразі він зруйнований. З перших днів війни і аж до 9 березня ми майже постійно сиділи в підвалі. Без газу, світла, води. Це жахливо, особливо для дітей. Тільки з`явилася можливість – приїхали в Липову Долину, в безпечне місце. Ми дуже вдячні Сергію, який надав нам будинок для проживання, а також небайдужим людям, які допомагають речами і продуктами.

За словами Людмили й Наталії, родини яких тікали від ворожих обстрілів практично без речей, їм безперечно стануть в нагоді пледи, рушники, предмети побутової хімії, продукти, які вони отримали у відділі соцзахисту.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page