На головну / НОВИНИ / ГРОМАДИ СУМЩИНИ ОТРИМУЮТЬ НАВАНТАЖУВАЧІ ВІД «U-LEAD З ЄВРОПОЮ»
ГРОМАДИ СУМЩИНИ ОТРИМУЮТЬ НАВАНТАЖУВАЧІ ВІД «U-LEAD З ЄВРОПОЮ»

ГРОМАДИ СУМЩИНИ ОТРИМУЮТЬ НАВАНТАЖУВАЧІ ВІД «U-LEAD З ЄВРОПОЮ»

Вісім громад області отримали навантажувачі з пакету «Відновлення» від U-LEAD. Мова йде про Бездрицьку, Боромлянську, Верхньосироватську, Великописарівську, Краснопільську, Тростянецьку, Охтирську, Чернеччинську громади.

За совами керівниці Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Сумській області Марини ЛОБОВОЇ, такі навантажувачі отримують громади, які найбільше постраждали від війни або знаходяться поблизу таких місць.

«Програма U-LEAD продовжує надавати підтримку органам місцевого самоврядування під час воєнного стану. У наших планах доставити на Сумщину ще декілька одиниць такої техніки, яка вже у дорозі», − зазначила Марина Лобова.

Вона також підкреслила, що ці навантажувачі − вже не перший пакет допомоги від U-LEAD громадам області. Попередні пакети передбачали надання іншого необхідного обладнання для громад: генератори, освітлювачі, ланцюгові пили, відрізні машини, необхідні для первинних ремонтних робіт, пов’язаних з наслідками воєнних дій. Загалом вже 15 громад області отримали невідкладну підтримку від Програми.

U-LAD також планує надати відібраним громадам Сумщини пакет «Прихисток», до складу якого увійдуть: намети, похідні ліжка, каремати, спальні мішки, ковдри, баки для питної води на 1000 літрів, потужні генератори, базові та гігієнічні набори для ВПО.

За матеріалами Регіонального офісу «U-LEAD з Європою»

Про нас Наш край

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page