На головну / Головні новини / ДЕПУТАТИ СИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НЕ ПОДОЛАЛИ ВЕТО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ
ДЕПУТАТИ СИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НЕ ПОДОЛАЛИ ВЕТО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ

ДЕПУТАТИ СИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НЕ ПОДОЛАЛИ ВЕТО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ

 

22 липня відбулася позачергова сесія Синівської сільської ради. Зважаючи на резонанс, вона проходила в сільському Будинку культури. Крім депутатів, старост, керівників відділів громади, на сесії  була присутня численна група жителів сіл Колядинець і Великий Ліс. Основне питання, яке виносилося на розгляд – подолання вето, накладеного головою громади Олегом Тихоненком на рішення попередньої сесії про затвердження проектів землеустрою для 66 осіб щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого сільського господарства, що знаходяться в межах Колядинецького і Саївського старостинських округів. Чому 2 липня виникла конфліктна ситуація між головою й частиною депутатів  – йшлося в одному із попередніх номерів «Нашого краю». На цій сесії обидві сторони намагалися дійти згоди й шукали шляхи виходу з проблеми.

В результаті депутати Синівської сільської ради так і не подолали вето сільського голови Олега Тихоненка, накладене на рішення про затвердження проектів землеустрою щодо виділення 109,7 га земель за межами села Колядинець 56-и особам, оскільки «за» проголосували 13 депутатів (менше двох третин від складу ради). По Саях з 10 чоловік проекти землеустрою затверджено чотирьом (тим, чия ділянка вже переведена в комунальну власність). Більше про сесію – в наступному номері «Нашого краю».

 

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page