На головну / Головні новини / ДТП З ТЯЖКИМИ НАСЛІДКАМИ В С. СУХА ГРУНЬ: СПРАВУ ПЕРЕДАНО ДО СУДУ
ДТП З ТЯЖКИМИ НАСЛІДКАМИ В С. СУХА ГРУНЬ: СПРАВУ ПЕРЕДАНО ДО СУДУ

ДТП З ТЯЖКИМИ НАСЛІДКАМИ В С. СУХА ГРУНЬ: СПРАВУ ПЕРЕДАНО ДО СУДУ

За повідомленням пресслужби обласної прокуратури, Липоводолинським відділом Роменської окружної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 35-річної жінки, яка скоїла ДТП з тяжкими наслідками та залишила потерпілого в небезпеці.

Мова йде про подію, що сталась 29 січня 2021 року в с. Суха Грунь. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та не маючи посвідчення водія, жінка керувала автомобілем марки «ВАЗ 21104». Вона не врахувала дорожню обстановку та допустила наїзд на пішохода, який перебував на узбіччі. Жінка разом зі своїм знайомим, який сидів на пасажирському сидінні, вийшли з авто та відтягли потерпілого в лісополосу, де й залишили. Лише зранку потерпілого без свідомості виявили випадкові перехожі, він отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 1 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані) КК України. Жінці загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page