На головну / Головні новини / РЕДАКЦІЯ «НАШОГО КРАЮ» ОГОЛОШУЄ КОНКУРС  ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ «ПИШАЮСЯ, ЩО Я – УКРАЇНЕЦЬ»
РЕДАКЦІЯ «НАШОГО КРАЮ» ОГОЛОШУЄ КОНКУРС  ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ «ПИШАЮСЯ, ЩО Я - УКРАЇНЕЦЬ»

РЕДАКЦІЯ «НАШОГО КРАЮ» ОГОЛОШУЄ КОНКУРС  ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ «ПИШАЮСЯ, ЩО Я – УКРАЇНЕЦЬ»

Кожен учасник чи учасниця конкурсу повинні подати фото відповідної тематики й невеличку розповідь про те, коли саме, в який момент свого життя вони відчули гордість від того, що він/вона – українці.

До 12 серпня  надсилайте свої світлини (на фото, крім іншого, обов’язково має бути учасник чи член його сім’ї) в месенджер «Наш край – Липоводолинська газета» чи на електронну пошту ldolinanashkray@gmail.com з поміткою «На конкурс». Не забудьте вказати прізвище, ім’я, по батькові, звідки ви та контактний телефон.

Фотографії учасників конкурсу будуть розміщуватися на сторінці «Наш край – Липоводолинська газета» у Facebook, де «вподобайками» читачі сторінки визначать переможця. Наголошуємо, «вподобайки» зараховуватимуться тільки під фото на офіційній сторінці газети «Наш край».

Найкращі матеріали, відібрані редакцією, будуть опубліковані в газеті «Наш край» напередодні Дня незалежності України. А ось переможці, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають заохочувальні призи від редакції.

Ми чекаємо на ваші світлини й цікаві розповіді! Наявність розповіді обов’язкова.

Будьте активними та вигравайте призи!

Про нас

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page