На головну / Головні новини / БІЛЬШІСТЬ МАГАЗИНІВ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ДОТРИМУЮТЬСЯ
БІЛЬШІСТЬ МАГАЗИНІВ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ДОТРИМУЮТЬСЯ

БІЛЬШІСТЬ МАГАЗИНІВ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ДОТРИМУЮТЬСЯ

Сьогодні мобільна група по забезпеченню дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, створена відповідним розпорядженням селищного голови Володимира Штанька, провела рейд-перевірку закладів торгівлі щодо дотримання ними карантинних вимог.

– Ми перевіряємо, чи правильно організовують торговельні заклади свою роботу з врахуванням обмежень, що діють в “червоній” зоні, – повідомила помічник лікаря-епідеміолога Липоводолинського відділення Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Роменського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області Юлія Клець. – Зокрема, чи дозволяється працювати об’єктам в залежності від того, які товари вони реалізують, а також чи дотримуються вони протиепідемічних заходів безпосередньо в магазинах (наявність антисептиків, масковий режим, кількість відвідувачів тощо).

В ході перевірки члени мобільної групи (в складі якої – представники селищної ради, місцевих відділень Держпродспоживслужби і поліції) обійшли заклади торгівлі, що знаходяться в районі ринків. Більшість магазинів дотримуються протиепідемічних заходів. Частина закладів, що мають право на торгівлю, виявилися закритими. Працівників одного з магазинів попереджено щодо неправильної організації видачі онлайн-замовлень.

БІЛЬШІСТЬ МАГАЗИНІВ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ДОТРИМУЮТЬСЯ

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page