На головну / Головні новини / ВИНУВАТЕЦЬ АВАРІЇ ОТРИМАВ 4 РОКИ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ
ВИНУВАТЕЦЬ АВАРІЇ ОТРИМАВ 4 РОКИ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ

ВИНУВАТЕЦЬ АВАРІЇ ОТРИМАВ 4 РОКИ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ

Як повідомляє пресслужба обласної прокуратури, Липоводолинським відділом Роменської окружної прокуратури в суді доведено вину чоловіка, який скоїв ДТП з тяжкими наслідками.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася в Липовій Долині 28 травня 2020 року. Водій автомобіля Suzuki Grand Vitara, рухаючись по вул. Горького в бік центру селища, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки “Газель”, після чого продовжив свій рух, періодично змінюючи смуги, та в подальшому зіткнувся з автомобілем “Москвич” червоного кольору, в якому, окрім водія перебували малолітні діти. З місця події водій втік, за даними медиків, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У результаті ДТП водій автомобіля “Москвич” та його діти отримали тілесні ушкодження.

За вироком суду від 26 березня водія Suzuki Grand Vitara визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження та залишенні осіб у небезпеці (ч. 1 ст. 135 та ч. 2 ст. 286 КК України) та засуджено до 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page