На головну / НОВИНИ / ЗНО НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ СКЛАДАЛИ НЕ ВСІ ВИПУСКНИКИ
ЗНО НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ СКЛАДАЛИ НЕ ВСІ ВИПУСКНИКИ

ЗНО НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ СКЛАДАЛИ НЕ ВСІ ВИПУСКНИКИ

Останній тест зовнішнього незалежного оцінювання цьогорічні випускники шкіл здавали з  хімії, але жоден із одинадцятикласників нашого району не вибрав цей предмет.

Які предмети вибрали? Обов’язковий  тест із української мови та літератури складали 25 учнів із шкіл Липоводолинської  ОТГ та 5 – з Колядинецького НВК. У навчальних закладах Синівської ОТГ і в Саївському НВК в цьому році випускних класів не було.  ЗНО з математики 25 червня писали 15 випускників з Липоводолинської ОТГ і 4 – з Колядинця;  фізику 2 липня складали відповідно 6 і 1 учень, англійську мову 7 липня – лише 6 липоводолинців; історію 9 липня – відповідно 10 і 5; на біології 13 липня було 8 липоводолинців, а на географії 15  липня відповідно 13 і 1.

Тестування випускники нашого району проходили в місті Ромни. За розпорядженням голови селищної ради було організовано безкоштовне підвезення шкільним автобусом учасників зовнішнього незалежного оцінювання до пунктів тестування. Деяких учнів батьки за власним бажанням підвозили особистим транспортом. А з Колядинця  школярів підвозили транспортом місцевого сільгоспкооперативу. Як стверджують у відділах освіти,  «заходи з організації підвезення учасників тестування здійснювалися з дотриманням санітарних та протиепідемічних вимог».

До речі, не всі цьогорічні випускники випробували свої нерви на тестуванні.  В закладах освіти Липоводолинської селищної ради завершили здобуття повної загальної середньої освіти 29 випускників. З них  25  складали ЗНО, а четверо учнів відмовилися від нього, бо не планують вступати до вузів.   Державну підсумкову атестацію у формі ЗНО ніхто з випускників не виявив бажання складати. В період карантину це дозволялося, то чому й не скористатися?

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page