На головну / Головні новини / КАРАНТИН ПРОДОВЖУЄТЬСЯ, ПОРУШЕННЯ ТЕЖ – 13 ШТРАФІВ ЗА ТИЖДЕНЬ!
КАРАНТИН ПРОДОВЖУЄТЬСЯ, ПОРУШЕННЯ ТЕЖ - 13 ШТРАФІВ ЗА ТИЖДЕНЬ!

КАРАНТИН ПРОДОВЖУЄТЬСЯ, ПОРУШЕННЯ ТЕЖ – 13 ШТРАФІВ ЗА ТИЖДЕНЬ!

Правоохоронці, Держпродспоживслужба і місцева влада продовжують тримати на контролі дотримання карантинних заходів, проводять перевірки і, на жаль, виявляють багато порушень.

За інформацією старшого інспектора-чергового Липоводолинського відділення поліції Наталії Олійник, за минулий тиждень довелося скласти 13 протоколів на громадян за порушення карантинних вимог – не носіння маски в громадських місцях. 8 протоколів складено в робочі дні під час перевірок у магазинах, на автостанції та зупинках громадського транспорту в Липовій Долині, селах Беєве, Московське і Синівка. 5 протоколів довелося оформити в суботу та неділю за недотримання карантину вихідного дня. Ці порушення – ідентичні, люди знову «забули» надіти маску.

Що головне для всіх цих 13 випадків? Громадяни, яким правоохоронці робили зауваження, сприймали це, як говориться, в штики і не визнавали порушень. Тобто, «достукатися» до них, пояснити, провести профілактичну роботу було неможливо. Така впертість і породжувала оформлення протоколів про накладення штрафів. Можливо хоч у такий спосіб люди зрозуміють, що карантинні правила написані для всіх. І якщо особа  не дбає про своє здоров’я – це її особиста справа, але турбуватися про оточуючих і виконувати закони –  це вимога і правила суспільного життя.

Наталія Олійник розповіла також, що спільно із спеціалістами районного управління Держпродспоживслужби та селищної ради працівники поліції проводили рейди-перевірки роботи закладів громадського харчування у вечірній час. На жаль, і тут не обійшлося без порушень. Щоправда, реакція працівників закладів, які працювали після 22-ї години, була адекватною, тому обійшлося попередженнями і профілактичними бесідами.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page