На головну / Головні новини / СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ, ОГОЛОШЕНА НА 10 СЕРПНЯ  ІНІЦІАТИВНОЮ ГРУПОЮ ДЕПУТАТІВ, НЕ ВІДБУЛАСЯ
СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ, ОГОЛОШЕНА НА 10 СЕРПНЯ  ІНІЦІАТИВНОЮ ГРУПОЮ ДЕПУТАТІВ, НЕ ВІДБУЛАСЯ

СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ, ОГОЛОШЕНА НА 10 СЕРПНЯ  ІНІЦІАТИВНОЮ ГРУПОЮ ДЕПУТАТІВ, НЕ ВІДБУЛАСЯ

Причиною цього стала неявка частини депутатів. Як говорили присутні у залі засідань районні обранці, не з’явилися навіть ті, хто обіцяв бути.

Тож відбулося своєрідне зібрання депутатів, на якому охочі висловлювалися з приводу неявки депутатів та роботи районної ради. Сказане залишу для найближчого номера «Нашого краю», що вийде у п’ятницю, 14 серпня. Сьогодні ж, на прохання депутатів, назву тих, хто був присутнім на зібранні, яке так і не стало сесією, а хто – ні.

Отже, присутніми були Анатолій Кобзаренко, Дмитро Голодний, Сергій Гресь,  Володимир Грицай, Михайло Наумко, Сергій Деуленко, Юрій Якуб, Іван Чайка, Віктор Гусак, Євген Рогіз, Олена  Шталтовна, Іван Гречаний, Олена Приходько.

На початку зібрання Іван Мануша повідомив про те, що він підписувався у зверненні до ради тільки щодо структури її апарату, тому залишив засідання. А ось Петро Бельмас сказав, що не братиме участі в сесії, оскільки «не має бажання», а сесія, на його думку, зібрана незаконно. При цьому протягом усього зібрання знімав його на відео.

Не прибули до районної ради Світлана Береза, Надія Гелеверя, Ганна Гайдук, Сергій Гиренко, Іван Демченко, Олександр Кльоп, Віктор Литвиненко, Тетяна Нищета, Іван Сало, Анатолій Сліпченко, Наталія Шастун.

Детальніше про засідання депутатів та їх рішення щодо подальших дій – у районній газеті.

Про нас

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page