На головну / Головні новини / СУД ВИНІС ВИРОК УБИВЦІ СУСІДКИ
СУД ВИНІС ВИРОК УБИВЦІ СУСІДКИ

СУД ВИНІС ВИРОК УБИВЦІ СУСІДКИ

13 років позбавлення волі отримав за вироком суду мешканець села Панасівка, який у червні 2019  року задушив сусідку, виніс тіло до лісу, розрубав, запакував у поліетиленові мішки та викинув у річку.

Як повідомляє пресслужба Сумської обласної прокуратури, обвинувачений 40-річний чоловік вперше був засуджений у 2002 році за хуліганство, порушення недоторканості житла, нанесення тілесних ушкоджень та спробу зґвалтування. 7 років він провів за ґратами. Близько року перебував на волі, та вже в 2010 році був засуджений до 10 років позбавлення волі за погрозу вбивством, грабіж, нанесення тілесних ушкоджень та спробу зґвалтувати малолітню дитину. Був звільнений у липні 2018 року. Саме таким кримінальним минулим його докоряла сусідка, та поплатилась за це життям.

Подія сталася 4 червня 2019 року в с. Панасівка. Про зникнення своєї 33-річної співмешканки у день її народження повідомив у поліцію місцевий житель. Під час проведення слідчих дій та опитування місцевих жителів з’ясувалось, що останнім жінку бачив раніше неодноразово судимий сусід. Під тиском очевидних доказів підозрюваний зізнався у вбивстві жінки. Чоловік повідомив, що сусідка почала дорікати йому кримінальним минулим, він розлютився і, накинувши їй на шию шнурок, задушив. Аби приховати злочин і уникнути покарання за вчинене, виніс тіло до лісу, розрубав, запакував у поліетиленові мішки та викинув у річку. У вказаному ним місці поліцейські знайшли тіло жінки.

За вироком суду від 26 березня 2021 року обвинуваченого визнано винним та засуджено до 13 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 КК України).

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page