На головну / Головні новини / СЬОГОДНІ НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ПОБУВАВ ГОЛОВА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ РОМАН ГРИЩЕНКО
СЬОГОДНІ НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ПОБУВАВ ГОЛОВА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ РОМАН ГРИЩЕНКО

СЬОГОДНІ НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ПОБУВАВ ГОЛОВА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ РОМАН ГРИЩЕНКО

З нагоди цього у райдержадміністрації відбулося зібрання, де були присутні в переважній більшості працівники-бюджетники – представники структурних підрозділів райдержадміністрації та їх керівники.

Очільник області привітав із призначенням голову райдержадміністрації  Івана Яременка. Оскільки керівник працює на Липоводолинщині з 2017 року й добре відомий жителям району, не довелося його представляти, а лише побажати успіхів у роботі.

У присутніх поцікавився Роман Грищенко й проблемами, запитаннями до нього, та в залі панувала тиша.

Звернувся до голови облдержадміністрації депутат районної ради Сергій Гресь. Ним були порушені питання щодо запровадження в області «Бюджету участі» (коли до участі в бюджетному процесі залучають громадян, які подають проєкти, й вони відбираються шляхом відкритого громадського голосування та фінансуються з бюджету); будівництва доріг на Капустинці та Колядинець, на Гадяч через Лучку.

Також депутат разом з очільником Синівської громади Андрієм Воробйовим передали першому керівнику області звернення мешканців с. Підставки щодо відновлення роботи школи в селі, яка опломбована пожежниками (про це читайте в «Нашому краї» завтра, 21 серпня).

Про нас

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page