На головну / Головні новини / УЧЕНИЦЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ – СТИПЕНДІАТКА ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

УЧЕНИЦЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ – СТИПЕНДІАТКА ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

УЧЕНИЦЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ - СТИПЕНДІАТКА ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ Дар’я Сельніцина, учениця 10 класу Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, увійшла до списку 45-и обдарованих учнів – переможців олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, яким призначаються стипендії голови обласної державної адміністрації у 2021 році. Про це повідомляє сайт Липоводолинської ОТГ.

Дар’я нагороджена грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за зайняте ІІІ місце в обласному творчому конкурсі «Моя Україна – соборна, вільна, неподільна», номінація «Есе» (2019 рік) та зайняте І місце в науково-практичній конференції слухачів Сумського територіального відділення МАН «Перший крок у науку», секція екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження (2019 рік), має сертифікат МАН-ЮНІОР ЕРУДИТ І ступеня в номінації «Технік-юніор». У І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Сумського територіального відділення МАН України у відділенні мовознавства секція англійська мова здобула І місце, а в ІІ (обласному) етапі – ІІІ місце (2020 рік).

У 2019 році Дар’я стала переможцем ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики (ІІІ місце), правознавства (ІІ місце), англійської мови (І місце),  української мови та літератури (І місце). Цього ж року в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури посіла ІІІ місце.

У ІІ етапі XX Міжнародного  конкурсу з української мови імені Петра Яцика учениця виборола І місце (2019 рік), учасник ІІІ заочного етапу.

Про нас Наш край

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page