На головну / Головні новини / ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ЛУЧАНИ СИДЯТЬ БЕЗ ГАЗУ
ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ЛУЧАНИ СИДЯТЬ БЕЗ ГАЗУ

ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ЛУЧАНИ СИДЯТЬ БЕЗ ГАЗУ

«Голубий вогник» погас у їх оселях ще в понеділок, близько 11 години дня. Причина – аварія газопроводу на території сусідньої Сергіївської ОТГ Полтавської області. Оскільки до Лучки газопостачання здійснюється саме через територію Розбишівки, наші земляки опинилися в заручниках даної ситуації.

Що ж сталося? Комбайн одного із фермерів села Розбишівка під час збирання врожаю випадково зірвав газовий кран, який виходить із землі прямо  на пшеничному полі. І не дивно, адже місце розташування крана не було ніяк ні огороджене, ні позначене (зараз, як видно на фото, до нього приварили довгу металеву трубу).

Пошкодження було оперативно усунуте, та газопостачання не відновили. Газовики сусіднього району вирішили провести позаплановий техогляд газового обладнання в оселях жителів Сергіївської ОТГ і, як говорили людям, не включать газ до усунення всіх недоліків.

Як результат, жителі Розбишівки сьогодні зійшлись на сходку, щоб заявити про своє невдоволення діями газовиків. На цій зустрічі побували і представники Липоводолинщини – голова райдержадміністрації Іван Яременко, голова районної ради Віктор Литвиненко, депутат райради Сергій Гресь, в. о. старости Лучанського старостинського округу Лариса Тесленко. У ході розмови представник ПрАТ «Гадячгаз» запевнив, що після обіду газопостачання в Лучці буде відновлено.

ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ЛУЧАНИ СИДЯТЬ БЕЗ ГАЗУ

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page