На головну / ГРОМАДА / ЯК ЗАРОБЛЯЄ ТА ВИТРАЧАЄ КОШТИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ОТГ?
В СИНІВСЬКІЙ ОТГ ВІДШУКУЮТЬ КОШТИ І НА РОЗВИТОК ГРОМАДИ

ЯК ЗАРОБЛЯЄ ТА ВИТРАЧАЄ КОШТИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ОТГ?

За перше півріччя до селищного бюджету надійшло 49 мільйонів гривень, з яких майже 42 мільйони (85,4 відсотка)  пішло на заробітні плати.

Липоводолинська й Синівська об’єднані територіальні громади створені в нашому районі  рік тому після червневих виборів. Але до кінця минулого року кожна сільська рада «доживала» зі своїм затвердженим і сформованим самостійно бюджетом. Спільний об’єднаний бюджет громади виник тільки в цьому році. Депутати ОТГ затвердили його доходи і видатки.

Минуло перше півріччя 2020 року. Що воно показало в бюджетному питанні? Про це редакція вирішила запитати в селищної ради, зважаючи на інтерес наших читачів. В офіційному запиті до голови селищної ради Сергія Нищети поставили 9 запитань, щоб якомога ширше висвітлити тему. На всі запитання отримали відповіді, які опубліковані в сьогоднішньому випуску «Нашого краю».

Інформація широка, детальна й цікава. Досить сказати, що фактично за   І півріччя до доходної частини бюджету надійшло 49108,4 тис. гривень (99,4 % до затверджених показників на півріччя). При цьому  питома вага  видатків на заробітну плату у загальному обсязі видатків загального фонду становить 85,4 відсотка.

Отже, читайте районну газету.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Реформування системи шкільного харчування: про що слід знати липоводолинцям

Реформування системи шкільного харчування: про що слід знати липоводолинцям

 Наприкінці жовтня 2023 року Кабінет Міністрів України затвердив Стратегію реформи шкільного харчування на 2023-2027 роки. …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page