На головну / НОВИНИ / ЯЛИНКА НА ПЛОЩІ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ БУДЕ З НОВИМИ ІГРАШКАМИ
ЯЛИНКА НА ПЛОЩІ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ БУДЕ З НОВИМИ ІГРАШКАМИ

ЯЛИНКА НА ПЛОЩІ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ БУДЕ З НОВИМИ ІГРАШКАМИ

Сьогодні, 18 грудня, відбулася сесія селищної ради. Депутати розглянули багато питань, про які розповімо пізніше в «Нашому краї». А поки що – про новорічне. У внесених до бюджету змінах є рядок, який свідчить, що на придбання ялинкових прикрас виділено 10 тисяч гривень.

Як пояснили депутатам, ними прикрасять ялинку, що буде встановлена в центрі селища. Окремі вже закупили раніше, а тепер їх добавлять ще. Всього буде 60 великих шарів і 144 менших. Всі вони в синьо-срібній кольоровій гамі.

Отже, обмотані яскравою фольгою пінопластові «іграшки», які бачили протягом декількох останніх років, нарешті відійдуть в історію, як «фізично й морально застарілі» (пояснили на сесії).

Депутат Іван Чайка під час розгляду цього питання запропонував: «А давайте на наступну сесію (відбудеться на початку наступного тижня) кожен депутат прийде з пакунком іграшок на ялинку!». Всі сприйняли це як жарт, але коли після сесії редакція запитала про це Івана Миколайовича, то він цілком серйозно пояснив, що  передасть на селищну ялинку новорічні прикраси.

Отже, не жарт. Може й інші обранці підтримають? А може й підприємці та всі небайдужі? Уявляєте, яка б була в Липовій Долині новорічна красуня?

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page