На головну / Головні новини / ДІТИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ОЗДОРОВЛЮВАТИМУТЬСЯ В ПРИШКІЛЬНИХ ТАБОРАХ
ДІТИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ОЗДОРОВЛЮВАТИМУТЬСЯ В ПРИШКІЛЬНИХ ТАБОРАХ

ДІТИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ОЗДОРОВЛЮВАТИМУТЬСЯ В ПРИШКІЛЬНИХ ТАБОРАХ

Через пандемію ковіду й війну літнє оздоровлення в закладах освіти Липоводолинської громади проводилось не кожного року. Цьогоріч Сумська обласна держадміністрація передала повноваження щодо функціонування пришкільних таборів на місцевий рівень.

В Липоводолинській громаді ще на початку року на оздоровлення дітей були закладені кошти. Тому виконавчим комітетом селищної ради 29 травня прийнято рішення про організацію роботи пришкільних таборів з денним перебуванням в закладах загальної середньої освіти з 1 по 20 червня.

Як повідомила начальник відділу освіти, молоді та спорту Юлія Шапран, заклади освіти підготовлені до роботи, одноразове харчування дітей здійснюватиметься за кошти селищного бюджету, а його вартість складатиме 70 гривень на день.

За словами очільниці відділу, бажання відвідувати оздоровчі табори висловили учні п`яти закладів загальної середньої освіти – Липоводолинського, Беївського, Берестівського, Семенівського ліцеїв та Сухогруньської гімназії. В Яснопільщинській гімназії і Байрацькому ліцеї не набралося кількості дітей, достатньої для відкриття пришкільного табору.

 

 

 

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page