На головну / Головні новини / МЕШКАНЦІ СЕМЕНІВКИ  ЗАЛИШИЛИСЯ ВІДРІЗАНИМИ ВІД ЦЕНТРУ ГРОМАДИ ТА РАЙЦЕНТРУ
МЕШКАНЦІ СЕМЕНІВКИ  ЗАЛИШИЛИСЯ ВІДРІЗАНИМИ ВІД ЦЕНТРУ ГРОМАДИ ТА РАЙЦЕНТРУ
Фото для ілюстрації

МЕШКАНЦІ СЕМЕНІВКИ  ЗАЛИШИЛИСЯ ВІДРІЗАНИМИ ВІД ЦЕНТРУ ГРОМАДИ ТА РАЙЦЕНТРУ

Віднедавна припинив свій рух автобус за маршрутом “Семенівка – Ромни”. Чому так сталося? Це запитання редакція поставила  перевізнику Олександру Купальному. Він пояснює ситуацію збитковістю рейсу.

Як розповів Олександр Іванович, маршрут «Семенівка – Ромни» ним було відкрито 17 років тому. За цей час було пережито різні моменти, проте завжди безоплатно здійснювали перевезення пільгової категорії громадян і транспорт ходив. До того ж їздили розбитими дорогами, вкладаючи чималі кошти в ремонт маршруток. Зараз цей маршрут є вкрай збитковим. Ускладнив ситуацію ще й коронавірус, карантині обмеження, що діють час від часу.

Зокрема, зі слів перевізника, дуже зменшився пасажиропотік: не вдавалося заробити навіть на заправку маршрутки, а є ще ж зарплата водія, знову ж таки ремонт транспорту та інші витрати. Немає можливості платити водію гідну зарплату. Як результат – він звільнився. Це одна з причин, чому призупинили рейс.

– Так, призупинили, а не закрили, – розповідає Олександр Купальний, –   Вдасться знайти водія, намагатимемося знову відновити маршрут, щоб люди могли їздити в районний центр чи в Липову Долину.

Про нас

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page