На головну / Головні новини / «РАЙОНКА» В ТАЙЗІ БУЛА МОЇМ ТАЛІСМАНОМ
«РАЙОНКА» В ТАЙЗІ БУЛА МОЇМ ТАЛІСМАНОМ

«РАЙОНКА» В ТАЙЗІ БУЛА МОЇМ ТАЛІСМАНОМ

Олександр Миколайович Баклай із Яснопільщини є багаторічним прихильником газети «Наш край». Нещодавно  він традиційно завітав у редакцію, щоб оформити передплату на наше видання на 2023 рік. Користуючись нагодою, чоловік розповів цікаву історію з свого життя:

«Наприкінці 80-х – на початку 90-х років минулого століття я тривалий час працював лісовпорядкувальником у тайзі в Красноярському краї. Випадково у своїх речах знайшов нашу районну газету. Тоді вона ще називалася «Ленінський прапор». На той момент це був як привіт із дому. Такі теплі почуття з’явилися на душі. Я постійно носив цей екземпляр «районки» з собою як талісман. Загадав: якщо газета зі мною, то в тайзі нічого поганого не трапиться.

Повернувшись на Липоводолинщину, скільки пам’ятаю, завжди виписую «Наш край». Хороша, добра газета, справляє дуже позитивне враження. Коли її читаю, виникає відчуття тепла й надійності, саме того, чого так часто не вистачає в спілкуванні».

Про нас Наш край

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page