На головну / Головні новини / УЧАСНИКИ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС ОТРИМАЮТЬ ПО 400 ГРИВЕНЬ
УЧАСНИКИ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС ОТРИМАЮТЬ ПО 400 ГРИВЕНЬ

УЧАСНИКИ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС ОТРИМАЮТЬ ПО 400 ГРИВЕНЬ

Таким було рішення депутатів на черговій сесії Липоводолинської селищної ради, що відбулася сьогодні, 15 квітня. Понад 50 питань розглянули обранці. Тридцять із них – земельні.

За майже три години своєї роботи депутати прийняли низку важливих рішень.

Зокрема, внесли зміни та доповнення до програми соціально-економічного захисту населення (виділено 10 тисяч гривень на грошову компенсацію вартості проїзду хворим із нирковою недостатністю, які потребують гемодіалізу; по 400 гривень – учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС мешканцям Липоводолинської громади, до 35-річчя Чорнобильської катастрофи).

До переліку об’єктів нерухомого майна, які перебувають у комунальній власності Липоводолинської територіальної громади та підлягають відчуженню (тобто продажу) цього року, включено ще два об’єкти: будівлю в Липовій Долині, де знаходився архівний  відділ (вул. Полтавська, 27) та будівлю за адресою вул. Полтавська, 31 (приміщення, де знаходиться друкарня).

Ще одним рішенням депутати передали автомобіль ВАЗ-2107 із Липоводолинського терцентру на баланс селищної ради.

Затвердили тарифи на платні послуги, що надаються в Липоводолинській лікарні без направлення сімейних лікарів (їх буде надруковано в одному з номерів «Нашого краю»).

На сесії було також внесено зміни до цьогорічного бюджету селищної ради, які серед іншого передбачали й кошти на організацію благоустрою, оплату комунпослуг по лікарні тощо.

Про ці та інші питання детальніше розповімо в газеті «Наш край» 23 квітня.

ПЕРЕДПЛАЧУЙТЕ ТА ЧИТАЙТЕ «НАШ КРАЙ»!

ПЕРЕДПЛАТА НА ДРУГЕ ПІВРІЧЧЯ 2021 РОКУ ВЖЕ РОЗПОЧАЛАСЯ!

Про нас

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page