На головну / Головні новини / У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ОРГАНІЗУЮТЬ СУСПІЛЬНО КОРИСНІ РОБОТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ОРГАНІЗУЮТЬ СУСПІЛЬНО КОРИСНІ РОБОТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ОРГАНІЗУЮТЬ СУСПІЛЬНО КОРИСНІ РОБОТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Сьогодні на засіданні виконкому Липоводолинської селищної ради було прийнято рішення про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.

Як повідомив секретар селищної ради Ростислав Савченко, з числа безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості, в Липоводолинській громаді буде створено бригаду з 10 осіб.  Вона буде займатися заготівлею твердого палива для потреб військових, оскільки є відповідні звернення від керівників військових частин про допомогу в заготівлі дров.

Громада, в свою чергу, проведе роботи з розчищення територій від чагарників. Старостам поставлено завдання визначитися з такими територіями в кожному старостинському окрузі. Дрова, заготовлені в ході суспільно-корисних робіт, також можна буде використовувати й на інші потреби громади (допомога переселенцям, для опалення соціальних установ тощо).

Для довідки:

Суспільно корисні роботи – це види тимчасової трудової діяльності, що провадяться для виконання робіт оборонного характеру, ліквідації надзвичайних ситуацій, що виникли в період воєнного стану, задоволення потреб Збройних Сил, інших військових формувань і сил цивільного захисту тощо.

Суспільно корисні роботи будуть фінансуватися виключно за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page