На головну / Головні новини / У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА З ПАКЕТОМ КАНАБІСУ
У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА З ПАКЕТОМ КАНАБІСУ

У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА З ПАКЕТОМ КАНАБІСУ

Увечері на одній із вулиць Липової Долини поліцейські групи реагування патрульної поліції помітили місцевого жителя, який при появі правоохоронців різко змінив свій напрямок руху. Правоохоронці вирішили перевірити невідомого.

Як з’ясувалося, 31-річний чоловік мав при собі поліетиленовий пакет та паперовий згорток з речовиною рослинного походження, що зовні схожа на коноплю.

Для подальшого документування правопорушення на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Все вилучене було направлено на експертизу. Як показали результати дослідження, чоловік дійсно зберігав при собі наркотичний засіб – канабіс, який заборонений законом.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області, наразі сектором дізнання Роменського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури чоловікові повідомлено про підозру у вчинені кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту». Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page