На головну / Головні новини / У ПАНАСІВСЬКОМУ ДИТСАДКУ «СОНЕЧКО» З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЮТЬ ВИХОВАНЦІВ
У ПАНАСІВСЬКОМУ ДИТСАДКУ «СОНЕЧКО» З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЮТЬ ВИХОВАНЦІВ

У ПАНАСІВСЬКОМУ ДИТСАДКУ «СОНЕЧКО» З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЮТЬ ВИХОВАНЦІВ

 У Панасівці, як і в інших населених пунктах Липоводолинської громади, заклад дошкільної освіти з початку війни працює в дистанційному форматі. У «Сонечку» наразі зареєстровано 13 вихованців. Семеро працівників з нетерпінням чекають моменту, коли  стіни їхнього закладу знову наповняться дитячими голосами.

– Влітку ми проводили опитування серед батьків вихованців щодо форми освітнього процесу, – розповідає завідувачка Тетяна Анатоліївна Ковінько. – Так як у дитсадку немає належного укриття, більшість проголосували за дистанційний формат. Тож наразі спілкування вихователів з батьками й дітками відбувається онлайн. Створено групи в соцмережах, через які й співпрацюємо з батьками: скидаємо завдання, консультації тощо. У всіх нас одне бажання – хоч би в Україні скоріше настав мир і наша перемога. Дуже скучили за дітьми. Наші вихованці вже так попідростали, знаємо, що просяться в садочок. Перед цим ковід заважав нормальному освітньому процесу, тепер війна. Важко без дітей. Не вистачає їхньої енергетики, усмішок.

За словами завідувачки, працівники закладу певний час були на простої, у відпустках. У серпні готували приміщення, робили невеличкий косметичний ремонт. Наразі вони підтримують у порядку територію й із нетерпінням чекають вихованців.

Фото – з архіву офіційного сайту закладу.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page