На головну / Головні новини / ЧИ БУДЕ ТЕПЛО В ЗАКЛАДАХ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЦІЄЇ ЗИМИ?
ЧИ БУДЕ ТЕПЛО В ЗАКЛАДАХ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЦІЄЇ ЗИМИ?

ЧИ БУДЕ ТЕПЛО В ЗАКЛАДАХ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЦІЄЇ ЗИМИ?

Сьогодні відбулося засідання виконкому Липоводолинської селищної ради. З-поміж 17 питань порядку денного частина стосувалася початку опалювального періоду 2021-2022 років.

А нинішній опалювальний сезон, зважаючи на суттєве подорожчання газу для установ і організацій, обіцяє бути непростим. Ще ніхто не знає, які тарифи будуть цієї зими. Та вже зараз керівництво громади й очільники комунальних підприємств, бюджетних організацій стурбовані, щоб наявних у громаді коштів та заготовлених дров вистачило для обігріву приміщень.

Наразі через суттєве зниження температури повітря вже лунають численні зауваження батьків учнів і вихованців дошкільних закладів, що діти мерзнуть у школах і садочках.

На виконкомі прийнято рішення «Про початок опалювального  періоду  2021-2022 років», у якому, зокрема, йдеться про таке: «Розпочати опалювальний період у закладах охорони здоров’я, дошкільної та загальносередньої освіти за заявками їх керівників у разі, якщо температура повітря у приміщеннях нижче вимог, передбачених державними санітарними нормами».  

Як пояснив директор КП «Теплокомуненерго» Іван Яковенко, батькам чи очільникам закладів потрібно офіційно звертатися до керівництва територіальної громади з проханням розпочати обігрів приміщень. За відповідною командою «Теплокомуненерго» готове запустити відповідну систему опалення.

Під час виконкому очільники комунальних підприємств, бюджетних організацій звітували про готовність підзвітних їм закладів до роботи в осінньо-зимовий період. Про що йшла мова та які зауваження лунали під час обговорення – читайте в газеті «Наш край».

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page