На головну / НОВИНИ / «АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ
«АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ
Другий тайм «Альянс» зіграв на п’ятірку

«АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ

У передостанньому, двадцять першому,  турі чемпіонату України серед аматорів команда «Альянс»  грала вдома з «Авангардом» міста Корюківка Чернігівської області. В турнірній таблиці гості розташувалися на восьмому місці і, здавалося, великих проблем для наших матч не складе. І все ж перший тайм результату не дав, не дивлячись на відчутну перевагу у володінні м’ячем футболістами «Альянсу». Та ще й Костянтин Пікуль не зміг реалізувати одинадцятиметровий штрафний удар, що не додало святкового настрою для вболівальників.

«АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ
Другий тайм «Альянс» зіграв на п’ятірку

А ось друга половина виявилася результативною: представники Липоводолинщини зуміли забити у ворота суперника три м’ячі, а у свої не пропустили жодного. Спочатку Ярослав Сидоренко вчасно відгукнувся на довжелезну передачу з правого флангу, і головою, по високій траєкторії, перекинув шкіряну кулю за спину вдало граючого голкіпера з Корюківки. Ще один раз Ярослав відзначився завдяки вмілій, стрімкій комбінації та своїй індивідуальній майстерності. А вже під завісу протистояння усі питання відносно переможця були зняті після сильного, точного удару Яна Осадчого. Тож на свій матч останнього туру «Альянс» від’їжджає в місто Первомайськ Миколаївської області, розмістившись  на третьому щаблі турнірного змагання своєї, другої, групи.

«АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ
З м’ячем – Ярослав Сидоренко

«Забронювавши» таким чином поєдинок формату «плей-оф», наші земляки чекають закінчення ігор у третій групі, адже суперник стане відомий лише 1 червня. Та вже зараз зрозуміло, що цією командою, найвірогідніше, буде колектив із села Вишневе  Магдалинівського району Дніпропетровської області. Або ж прийдеться зустрінутися з «Таврією» селища Новотроїцьке Херсонської області. Так чи по-іншому, але на «Альянс» чекають серйозні спортивні випробування, після яких за сумою двох поєдинків і стане зрозумілим: чи здатен колектив «зелено-чорних» конкурувати і далі за звання чемпіона України асоціації аматорського футболу. Хочемо повідомити, що перший матч відбудеться на «Альянс-Арені» 8 червня, а гра-відповідь – на Дніпропетровщині, 12 дня першого місяця літа.

А з 26 травня вболівальники футболу мають змогу спостерігати за грою кращих команд Липоводолинщини: стартував чемпіонат району. Правда, перший тур відбувся так, як ніколи, а тому невідомо, яким буде цей «марафон» для деяких колективів. Адже «Колос» із Саїв, не вирішивши організаційних питань, на зустріч зі «Стартом» у Синівку не виїхав. Правда, саївчани  запевняють, що це тимчасове явище і в подальшому все стане на свої місця. А ось «Легіон» із районного центру на матч у Байрак з «Молодь-Альянсом» прибув вчасно. Та в своєму складі мав лише 11 футболістів, запросивши ще й трьох хлопців із Русанівки. Провівши зустріч без замін, гості добряче втомилися, а тому результат 7:1 на користь господарів став закономірністю.

Закономірним можна вважати і рахунок поєдинку в Семенівці. До «Вікторії» завітала «Україна-Ельдорадо» з Колядинця. Експеримент селекційної роботи колядинецьких керманичів футболу в кубкових баталіях продовжується і далі – в «У-Е» зібрані «вершки футбольної еліти» нашого краю. Навіть футболіст із Семенівки і той виходив, щоб здобути перемогу над своєю колишньою командою. Тож  головний претендент на чемпіонство легко нокаутував «Вікторію» з рахунком 0:6.

А ось у Московському місцевий «Метеор» добряче потрудився, щоб перемогти свого опонента. Цього року велике бажання грати в чемпіонаті Липоводолинщини проявила команда з Роменського району – «Колос» (Василівка). І саме, згідно з проведеною процедурою жеребкування, роменчанам у першому турі в суперники дістався володар кубка Липоводолинського району. Вражень у представників «Колоса» від першої гри достатньо, адже матч вони програли з рахунком 5:4. Та сільський стадіон Московського назвали «плантацією для вирощування городини усіх сортів культур». У свою чергу довелося заспокоїти «новоприбулих» нашого чемпіонату тією звісткою, що спочатку таке враження у кожного.  Потім – звикнуть, як до такого звикли усі команди, які приїздять у Московське.  А представники місцевої влади вважають такий факт нормою. І навіть вже не один рік. Тож, мабуть,  настав час сільські спортивні арени привести до відповідних вимог усюди.

Прес-служба футбольного клубу «Альянс»

Фото Миколи Клюса

Про нас Наш край

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page