На головну / Головні новини / КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОГОДИВ СТВОРЕННЯ НА СУМЩИНІ П’ЯТИ РАЙОНІВ

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОГОДИВ СТВОРЕННЯ НА СУМЩИНІ П’ЯТИ РАЙОНІВ

Про це повідомляє сайт Сумської обласної ради. https://sorada.gov.ua/actual/1-actual/21011-zavdjaky-zusylljam-deputativ-oblasnoji-rady-kabinet-ministriv-ukrajiny-pogodyv-stvorennja-na-sumshchyni-5-rajoniv.html  Отже, Липоводолинщина таки увійде до складу Роменського, а не Конотопського району.

Як відомо, довгий час точилися дискусії з приводу того, яка кількість районів у області була б оптимальною з точки зору доступу громадян до ряду адміністративних послуг та медичного обслуговування – три, чотири, п`ять чи шість. Наразі Міністерство розвитку громад та територій України подало до Верховної Ради України законопроект, яким визначено утворення на Сумщині п’яти районів: Конотопського, Охтирського, Роменського, Сумського  та Шосткинського.

За планом реформи передбачається, що найближчим часом Верховна Рада прийме відповідну постанову «Про утворення та ліквідацію районів».

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page