На головну / НОВИНИ / Незвично тихо в Липовій Долині
Незвично тихо в Липовій Долині

Незвично тихо в Липовій Долині

Сьогодні, 19 березня,  вже й без слів зрозуміло, що в Липовій Долині – карантин.  Зазвичай гамірний  куточок у районі автостанції та ринку, з самого ранку майже безлюдний. Майже всі магазини непродовольчих товарів зачинені. У продовольчих – поодинокі покупці. Продавці наділи захисні маски і рукавички. Полиці вщент забиті продуктами.

Занесли всередину свою продукцію, що була на відкритих прилавках, підприємці продовольчих ларьків на ринку. Вони торгують із віконець, щоправда, до них майже ніхто не підходить.

Незвична тиша панує біля автостанції. На зачинених дверях – оголошення про те, що заїзд автобусів на автостанцію тимчасово припиняється. Ніде ні душі.

Стоять в очікуванні пасажирів місцеві таксисти. Хоч дехто й передбачав, що в них тепер роботи побільшає, та це не так. «Клієнтів не добавилося, – говорить один із водіїв приватного таксі. – Практично маємо стільки ж замовлень, як і раніше. А може й менше. Люди сидять по домівках. Бувають, правда, термінові випадки. Вчора, наприклад, мав замовлення на Київ, привозив звідти людей».

Всі установи райцентру хоч і працюють, та в закритому режимі, відвідувачів не приймають. Безробітних, що стоять на обліку в центрі зайнятості, попереджують, щоб не приходили у визначений час відмічатися тут.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page