На головну / НОВИНИ / ПЛЯЖУ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ НЕМАЄ Й ЦЬОГО ЛІТА НЕ БУДЕ
ПЛЯЖУ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ НЕМАЄ Й ЦЬОГО ЛІТА НЕ БУДЕ

ПЛЯЖУ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ НЕМАЄ Й ЦЬОГО ЛІТА НЕ БУДЕ

Такий висновок можна зробити, читаючи рішення виконкому Липоводолинської селищної ради, що відбувся в березні цього року. 

Рішення має назву: «Про місця масового відпочинку на водних об’єктах».  Дослівно в документі записане таке: «Керуючись підпунктом 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши лист Cумської обласної державної адміністрації від 02 березня 2020 року  «Про  направлення Плану  організаційних і практичних  заходів щодо  запобігання загибелі  людей на водних об’єктах», у зв’язку з низьким рівнем води, значною рослинністю русла річки Хорол та відсутністю водних об’єктів, які можуть бути використані для масового відпочинку людей,  виконавчий комітет Липоводолинської селищної ради вирішив: місця масового відпочинку населення на водних об’єктах на території Липоводолинської селищної ради не визначати».

В минулих роках жителі райцентру часто нарікали, що влітку немає де відпочити та покупатися ні дорослим, ні дітям. Багато родин, які мають власний транспорт, їздили на пляжі в сусідні райони та все сподівалися, що колись обладнають місце для купання і в Липовій Долині. Тепер, очевидно, надіятися вже ні на що. Хто зможе, і далі їздитиме в Гадяч чи на Роменщину.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page