На головну / ЖИТТЯ / ЩЕ ОДИН ПЕНСІОНЕР ПОТРАПИВ У ПАСТКУ ШАХРАЇВ
ЩЕ ОДИН ПЕНСІОНЕР ПОТРАПИВ У ПАСТКУ ШАХРАЇВ

ЩЕ ОДИН ПЕНСІОНЕР ПОТРАПИВ У ПАСТКУ ШАХРАЇВ

На Липоводолинщині надмірна довіра жителів призвела до втрати чималої суми грошей. Як розповіла редакції інспектор сектору інформаційної підтримки Роменського ВП Ярина Ярина, до чергової частини Липоводолинського відділення поліції звернувся 81-річний житель району з повідомленням про те, що до нього завітав невідомий чоловік і розповів, що в краї­ні нібито проходить грошова реформа, а він уповноважений проводити роботу з пенсіонерами щодо обміну грошей зі старих на нові. Довірливий чоловік дістав всі свої заощадження в сумі 12 тисяч гривень та віддав невідомому. Той, не зволікаючи, відрахував  23 «сувенірних» банкноти номіналом по 500 гривень і віддав старенькому. Зі слів чоловіка відомо тільки те, що шахраю на вигляд 35-40 років, він схожий на особу ромської національності, середнього зросту, а  пересувався на автомобілі «ВАЗ» темного кольору. Коли той вже поїхав, дідусь побачив надпис на банкнотах «сувенір» і зрозумівши, що його ошукали, відразу ж зателефонував у поліцію.

«Слідчими вже відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство), здійснюються всі необхідні заходи для затримання винного та притягнення його до відповідальності», – повідомив т. в. о. начальника Липоводолинського відділення поліції Володимир Зубенко.

Місцеві поліцейські звертаються до жителів району з проханням: якщо їм відоме місцезнаходження особи, яка може бути причетна до вчинення цього або подібних злочинів, – невідкладно повідомити Липоводолинське відділення поліції ГУНП в Сумській області за телефонами: 050-327-3547; 098-385-5866.

Також правоохоронці вкотре застерігають усіх жителів району: в країні не проводилася жодна грошова реформа щодо обміну грошей зі старих на нові. Якщо хтось звертається до вас з такою пропозицією, відразу повідомте про це правоохоронців. Будьте уважними, аби не потрапити на гачок злочинців.

Про нас

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page