На головну / ЖИТТЯ / У ТИМОШКИ – РІДКІСНА ХВОРОБА . ЙОМУ ПОТРІБНА ОПЕРАЦІЯ ЗА КОРДОНОМ
У ТИМОШКИ - РІДКІСНА ХВОРОБА . ЙОМУ ПОТРІБНА ОПЕРАЦІЯ ЗА КОРДОНОМ

У ТИМОШКИ – РІДКІСНА ХВОРОБА . ЙОМУ ПОТРІБНА ОПЕРАЦІЯ ЗА КОРДОНОМ

За два тижні для дитини потрібно зібрати 28 тисяч євро.

7 грудня минулого року у хлопчика почалося сіпання нижньої губки і батьки відразу звернулися до лікаря, який призначив лікування. Тимчасово сіпання припинилося, а 27 грудня 2018 року почалися судоми, і з того дня вони не припиняються.

«Його госпіталізували до Сумської обласної дитячої клінічної лікарні, потім він був в Інституті нейрохірургії ім. Ромоданова, потім – в міжнародному центрі нейрохірургії, потім в Охматдиті, що стало останньою краплею: ​​симптоматика наростає, стан погіршується, а діагнозу немає. Тому батьки з дитиною поїхали для встановлення діагнозу і лікування в Німеччині. На сьогодні наш діагноз – енцефаліт Расмуссена. Хвороба дуже рідкісна і підступна. В Україні вона майже не лікується, тому на сьогодні хлопчик в тій країні, де це лікують оперативно », – розповідають рідні дитини – мешканці Липової Долини.

Вже витрачено близько одного мільйона власних і позичених коштів на діагностику і лікування в Україні. Зараз для проведення операції за кордоном за два тижні сім’ї Тимошки необхідно зібрати 28 тисяч євро.

«Спасибі за розуміння і Вашу людяність від щирого серця, адже від вашої допомоги в якійсь мірі залежить життя нашої дитини. Ми щиро вдячні за кожну гривню, яку ви відправите на картковий рахунок  тата Тимошки », – кажуть рідні малюка.

Про це повідомляє сайт https://ru.tsn.ua

Реквізити для допомоги:

 ПАТ КБ «ПриватБанк»

 МФО 305299

 КОД 14360570

 р / р 29244825509100

 № картки 5168 7427 1329 3888 (Терновий Олег Іванович)

 

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Чи допоможе імпорт електроенергії зняти проблему постійних відключень світла в Україні?

Чи допоможе імпорт електроенергії зняти проблему постійних відключень світла в Україні?

Після багаторазових ракетних і дронових атак оскаженілих рашистів на національну енергосистему, що призвели до дефіциту …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page