На головну / НОВИНИ / ЗА КРАДІЖКУ ДОВЕДЕТЬСЯ ВІДПОВІДАТИ
ЗА КРАДІЖКУ ДОВЕДЕТЬСЯ ВІДПОВІДАТИ

ЗА КРАДІЖКУ ДОВЕДЕТЬСЯ ВІДПОВІДАТИ

Вчора працівники поліції по нагляду за дорожнім рухом у Липовій Долині  зупинили 58-річного водія, який керував авто напідпитку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, аби з’ясувати всі обставини події.

Як повідомила редакції старший інспектор-черговий Липоводолинського відділення поліції Наталія Олійник, при огляді транспортного засобу у салоні та багажному відділенні автомобіля працівники поліції виявили сільськогосподарські товари та каністру з бензином.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник, по завершенню робочого дня, обікрав підприємство, де працює та присвоїв ці товари та 10 літрів палива. Сам чоловік пояснив, що викрадене мав намір використати для власного господарства.

 «Працівники нашого підрозділу відразу доставили автівку для зберігання на спеціальний майданчик. Вже вилучили викрадене майно та проводять відповідні перевірки. Наразі сума завданих збитків підприємству встановлюється, – коментує ситуацію Олександр Гресь, керівник Липоводолинського відділення поліції. – За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та проводять досудове розслідування.

          Якщо вину підозрюваного буде доведено в суді, то, відповідно до чинного законодавства, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Про нас Наш край

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page