На головну / ЖИТТЯ / НА ЖНИВАХ У БЕЄВОМУ СТАРТ І ФІНІШ БУЛИ ПОРЯД
НА ЖНИВАХ У БЕЄВОМУ СТАРТ І ФІНІШ БУЛИ ПОРЯД

НА ЖНИВАХ У БЕЄВОМУ СТАРТ І ФІНІШ БУЛИ ПОРЯД

В сільськогосподарському товаристві «Беєве» збирання ранніх зернових культур завершили швидко і якісно, хоч  площі були й чималі.

Тут вирощували озиму пшеницю на  1008 гектарах, ячмінь – на 190 і овес на 1450 гектарах. Все це завдяки тому, що господарство має достатню кількість нової потужної збиральної техніки і транспортних засобів. Не заважала роботі жниварів погода. Тож обмолотили, очистили  і засипали на зберігання 5847 тонн озимої пшениці, 989 тонн ячменю і 895 тонн вівса.

Урожайністю хлібна нива те порадувала. Не дивлячись на складні погодні умови в період вегетації, всі ранні культури добре вродили. Озимої пшениці намолотили по 58 центнерів з гектара, вівса – майже по 64 центнери, а врожайність ячменю становить 52,1 центнера з гектара.

Добре постарався на збиранні ранніх культур у ТОВ «Беєве» кожен працівник, зайнятий на цих роботах. Великий вклад зробили і механізатори, яких сфотографував  на полі разом із директором товариства Іваном Салом в один із жнивних днів наш громадський кореспондент Сергій Міняйло.

На знімку: (справа наліво) І.І. Сало, комбайнери С.М.Гречаний, В.І.Близнюк, водій А.Г.Гелеверя, комбайнери В.І.Плут і С.М.Демиденко. 

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Чи допоможе імпорт електроенергії зняти проблему постійних відключень світла в Україні?

Чи допоможе імпорт електроенергії зняти проблему постійних відключень світла в Україні?

Після багаторазових ракетних і дронових атак оскаженілих рашистів на національну енергосистему, що призвели до дефіциту …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page