На головну / Головні новини / П’ЯТИКЛАСНИКИ НАВЧАТИМУТЬСЯ ЗА ЕЛЕКТРОННИМИ ВЕРСІЯМИ ПІДРУЧНИКІВ
П’ЯТИКЛАСНИКИ НАВЧАТИМУТЬСЯ ЗА ЕЛЕКТРОННИМИ ВЕРСІЯМИ ПІДРУЧНИКІВ

П’ЯТИКЛАСНИКИ НАВЧАТИМУТЬСЯ ЗА ЕЛЕКТРОННИМИ ВЕРСІЯМИ ПІДРУЧНИКІВ

Цьогоріч п‘ятикласники шкіл і навчально-виховних комплексів наших громад розпочнуть навчання за новою програмою НУШ. Проте кошти, які були закладені в державному бюджеті на друк підручників для 5-х класів, Міністерство освіти і науки передало на потреби армії ще в перші дні війни. Наразі МОН шукає донорів за кордоном, щоб надрукувати підручники за їхній рахунок, однак поки що ця робота не увінчалася успіхом.
 
– Наші п’ятикласники розпочнуть навчання за електронними версіями підручників, – повідомила на засіданні виконкому Липоводолинської селищної ради перша заступниця селищного голови Ольга Хижняк. – Можливо, через місяць-два держава надрукує основні підручники з української мови, математики чи інших предметів. Вже є розмови серед батьків, що книги доведеться купувати. Це неправда. Потрібно покращити інформаційно-роз’яснювальну роботу в батьківських колективах, довести до їх відома, що діти зможуть повноцінно навчатися за електронними версіями.
 
За словами головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Наталії Педько, для учнів інших класів підручники є в достатній кількості.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page