На головну / Головні новини / ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ МЕДЗАКЛАДИ ОТРИМАЮТЬ ВАКЦИНУ ВІД КОРОНАВІРУСУ ПІД ЧАС ДРУГОЇ ХВИЛІ
ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ МЕДЗАКЛАДИ ОТРИМАЮТЬ ВАКЦИНУ ВІД КОРОНАВІРУСУ ПІД ЧАС ДРУГОЇ ХВИЛІ

ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ МЕДЗАКЛАДИ ОТРИМАЮТЬ ВАКЦИНУ ВІД КОРОНАВІРУСУ ПІД ЧАС ДРУГОЇ ХВИЛІ

Кампанія з вакцинації від COVID-19 на Сумщині розпочалася з 25 лютого. За повідомленням Сумської облдержадміністрації, перша партія вакцини проти коронавірусу, що надійшла в область, складає 14,7 тисяч доз.

На першому етапі щеплюються медики, які знаходяться в зоні найбільшого ризику щодо зараження коронавірусною інфекцією. Це мобільні бригади, працівники екстреної медичної допомоги та стаціонарів, які надають допомогу хворим на COVID-19. Загалом на першому етапі планується вакцинувати близько 2700 жителів області.

Як поінформувала головна лікарка Липоводолинського центру первинної медико-санітарної допомоги Віталіна Олійник, до медзакладів колишнього Липоводолинського району вакцина надійде під час другої хвилі вакцинації. «У першій хвилі вакцинуються медичні працівники, що працюють з хворими на коронавірусну інфекцію в стаціонарах, – повідомила Віталіна Олійник. – У нас таких спеціалістів немає. Очікується, що друга хвиля вакцинації розпочнеться наприкінці березня – на початку квітня. Як тільки до нас надійде другий транш вакцини – розпочнемо щеплення запланованим категоріям пацієнтів».  

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page