На головну / Головні новини / МЕШКАНЦЯМ СИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗДАНО ПРОДУКТОВІ НАБОРИ ВІД ДЕРЖАВИ
МЕШКАНЦЯМ СИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗДАНО ПРОДУКТОВІ НАБОРИ ВІД ДЕРЖАВИ

МЕШКАНЦЯМ СИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗДАНО ПРОДУКТОВІ НАБОРИ ВІД ДЕРЖАВИ

Синівська сільська рада відзвітувала про видачу так званих продуктових наборів від держави жителям громади. За інформацією начальника відділу соціального захисту населення Михайла Супруна, сільською радою отримано 1021 індивідуальний продуктовий набір.

Як ми вже повідомляли раніше, рішенням виконавчого комітету Синівської сільської ради від 11 травня було визначено категорії населення для забезпечення продовольчими товарами тривалого зберігання. Першочергово це особи з інвалідністю, громадяни пенсійного віку, діти з інвалідністю, багатодітні родини.  В зв’язку із обмеженою кількістю наборів було визначено надати набори на пенсінерів із розрахунку один набір на домогосподарство.

По старостинських округах розподілено та видано таку кількість одноразових продуктових наборів: Синівка – 239, Саї – 165, Колядинець  – 188, Підставки – 130, Подільки – 150, Капустинці – 149.

Матеріал створено за підтримки Української Асоціації Медіа Бізнесу

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page