На головну / Головні новини / СПІВПРАЦЯ З УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ МЕДІА БІЗНЕСУ ДОПОМАГАЄ ДОЛАТИ ВИКЛИКИ ВІЙНИ
СПІВПРАЦЯ З УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ МЕДІА БІЗНЕСУ ДОПОМАГАЄ ДОЛАТИ ВИКЛИКИ ВІЙНИ

СПІВПРАЦЯ З УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ МЕДІА БІЗНЕСУ ДОПОМАГАЄ ДОЛАТИ ВИКЛИКИ ВІЙНИ

Газета «Наш край» і сайт «Липова Долина. NEWS» продовжують надавати достовірну і об`єктивну інформацію мешканцям Липоводолинської та Синівської громад. Невеличкий редакційний колектив попри всі виклики сьогодення і фінансові труднощі, у співпраці з Українською Асоціацією Медіа Бізнесу, тримає інформаційний фронт, готуючи та публікуючи цікавий друкований і онлайн-контент.

Протягом травня 2023 року ми висвітлювали важливі теми сьогодення, зокрема, готували матеріали про розподіл бюджетів Липоводолинської і Синівської громад, розбиралися в можливих шляхах виходу з фінансової кризи комунальних підприємств селища, розповідали про результати впровадження наступного етапу медичної реформи та подальшу долю Липоводолинської лікарні. Також інформували про результати проведення аукціонів з продажу права оренди землі, щоб зробити цей процес для громади максимально прозорим.

Важливою місією медіа є розповіді про наших захисників-земляків. Протягом травня на сторінках газети та на сайті «Липова Долина. NEWS» опубліковано матеріали про Сергія Куріпку з Подільок, Анатолія Мордвяника з Саїв, Віталія Магнушевського з Липової Долини, Андрія Богдановського з Московського та непросту, емоційну сповідь Світлани Бугай – матері загиблого на війні Андрія Оленіна з Русанівки.

Вже традиційно висвітлювали щоденну клопітку працю місцевих волонтерів, які щотижня відправляють гуманітарні вантажі військовослужбовцям на різні «гарячі» напрямки фронту.

До Дня Липової Долини, який цьогоріч відзначається 4 червня, підготували спецвипуск газети «Наш край», в якому розповіли про історію селища та стрімкий розвиток громади в останні два роки.

Завдяки підтримці Української Асоціації Медіа Бізнесу ми виплатили заробітну плату за травень 2023 року. Плідна співпраця з УАМБ дозволяє відчувати впевненість у тому, що робота редакції буде стабільною і в найближчому майбутньому.

Вихід цього матеріалу став можливим завдяки фінансовій підтримці Програми з допомоги та розвитку українських медіа (Ukrainian Media Aid and Development Program), частково профінансованій Міністерством закордонних справ Швеції (Swedish Ministry for Foreign Affairs)

 

 

 

Про нас Наш край

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page