На головну / Головні новини / «Арт-ярмарок» – новий проєкт липоводолинської молоді
«Арт-ярмарок» - новий проєкт липоводолинської молоді

«Арт-ярмарок» – новий проєкт липоводолинської молоді

На початку червня учениці Липоводолинського ліцею Кіра Корнієнко і Ліза Семеліт та їхня наставниця Світлана Тимошенко взяли участь у триденному тренінгу за методологією YouCreate, що відбувся в Івано-Франківську. Повернувшись до рідного селища, молоді люди зібралися, щоб втілити в життя свій амбітний мистецький проєкт – «ART-ярмарок».

Спочатку шляхом анкетування сформувалися команди однодумців за інтересами в мистецтві: фотографія, квілінг, сувеніри, малювання. Далі кожна команда взялась за виготовлення виробів для виставки.

Програмісти розробляли логотип заходу. З їхньою допомогою на футболках молодіжних лідерів з’явилися стильні символи Team LD. Хореографи готували танцювальний флешмоб. 

«ART-ярмарок» провели в День Липової Долини. Відвідувачі могли не лише насолодитися красою та оригінальністю виставлених робіт, а й підтримати молоді таланти, придбавши їхні вироби. Захід став справжньою фестивальною подією для місцевого населення.

– Особливою вагою став результат ярмарку – зібрані кошти будуть спрямовані на встановлення фонтанчиків з питною водою в місцях відпочинку, – каже Світлана Тимошенко. – Захід не тільки створив мистецький простір для молоді, а й виховав нове покоління культурних лідерів, готових впливати на світ навколо через свої творіння та ініціативи.

 

Про нас Наш край

Перевірте також

Чекати пошту чи машину з хлібом в Галаївці тепер комфортніше

Чекати пошту чи машину з хлібом в Галаївці тепер комфортніше

Є в селі Галаївець на вулиці Вишневій місце, куди регулярно приїжджає машина з товарами повсякденного …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page