На головну / Головні новини / Підопічні місцевого сектору пробації відвідали виставку «Епохи війн в Україні»
Підопічні місцевого сектору пробації відвідали виставку «Епохи війн в Україні»

Підопічні місцевого сектору пробації відвідали виставку «Епохи війн в Україні»

Напередодні святкування Дня Державного прапора України та Дня незалежності працівники Роменського районного сектору №1 філії ДУ “Центр пробації” в Сумській області для суб`єктів пробації організували екскурсію до Липоводолинського краєзнавчо-етнографічного музею.

Керівниця закладу Любов Подплетько та волонтерка Роменського районного сектору №1 Яна Ситник провели для присутніх інформаційно-просвітницький захід, під час якого ті оглянули й виставку музею «Епохи війн в Україні».

– Цього року День Незалежності України ми втретє зустрічатимемо в умовах війни, коли Україні вкотре доводиться відстоювати свою свободу та право на життя. Зберегти незалежність, збудувати міцну державу – наш обов’язок перед попередниками, які залишили нам у спадок любов до Батьківщини, вивірені часом і випробуваннями кращі риси народної душі, національного характеру. Щодня ми продовжуємо боротьбу за свободу своєї держави. Сьогодні за нашу незалежність віддають свої життя на фронті найкращі сини та доньки України, і саме тому цей день має таке значення для всіх українців у всіх куточках світу, – зазначила Любов Подплетько.

 

Про нас Наш край

Перевірте також

В Яганівському старостаті провели благодійний веломарафон

В Яганівському старостаті провели благодійний веломарафон

На День незалежності України в Яганівському старостинському окрузі за ініціативи місцевих дітей організували й провели …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page