На головну / НОВИНИ / В ЯКИХ КОМІСІЯХ РАЙОННОЇ РАДИ ПРАЦЮВАТИМУТЬ ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ДЕПУТАТИ
В ЯКИХ КОМІСІЯХ РАЙОННОЇ РАДИ ПРАЦЮВАТИМУТЬ ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ДЕПУТАТИ

В ЯКИХ КОМІСІЯХ РАЙОННОЇ РАДИ ПРАЦЮВАТИМУТЬ ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ДЕПУТАТИ

На другому пленарному засіданні першої сесії Роменської районної ради восьмого скликання утворено постійні комісії ради та обрано їх членів.

У попередньому скликанні в Роменській райраді  було чотири постійних комісії, тепер їх створено п’ять (добавилася комісія з питань житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю). 38 депутатів ради стали членами  цих комісій.

Постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення, освіти, культури, спорту та молодіжної політики очолила депутатка від «Слуги народу» Тетяна Кривогуз; комісію  з питань депутатської діяльності, регламенту, розвитку місцевого самоврядування, територіального устрою, законності та правопорядку – депутат Олександр Кльоп, обраний від партії  «За майбутнє»;  комісію з питань бюджету та економічного розвитку – депутат від «Європейської солідарності» Юрій Ткаченко; комісію з питань ЖКГ та управління комунальною власністю – Сергій Корнух від партії «Наш край»; комісію з питань агропромислового комплексу, використання природних ресурсів, екології, транспорту, зв’язку та дорожнього господарства очолив депутат від Аграрної партії Михайло Шевченко.

Більшість липоводолинських депутатів працюватимуть у складі бюджетної комісії – Анатолій Кобзаренко, Антоніна Копайгора і Олена Троценко.  Олександр Ємець обраний членом комісії з питань охорони здоров’я,  а Олександр Кльоп, як сказано вище, очолив регламентну комісію.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page