На головну / НОВИНИ / ПРАВОВА ДОПОМОГА – ПРИЙОМИ В СЕЛАХ
ПРАВОВА ДОПОМОГА – ПРИЙОМИ В СЕЛАХ

ПРАВОВА ДОПОМОГА – ПРИЙОМИ В СЕЛАХ

З метою забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги фахівцями Липоводолинського бюро правової допомоги Конотопського місцевого  центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснюються виїзні консультації на базі мобільних пунктів.  

Нещодавно головний спеціаліст Валерія Тернова  провела виїзний прийом жителів села  Русанівка Липоводолинської територіальної громади, під час якого консультацію отримали семеро громадян із  земельних питань. Йшла мова про припинення  договірних відносин, про підстави розірвання договору в односторонньому порядку, про порядок обчислення строку припинення договору оренди землі тощо.

А в рамках проекту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство», начальник відділу «Липоводолинське бюро правової допомоги» Наталія Пилипенко провела в селі Берестівка Липоводолинської територіальної громади правопросвітницький захід на тему: «Переважне право орендаря на укладення договору оренди землі на новий строк».  Слухачі виявили неабияку зацікавленість можливістю зміни орендаря, обробітку земельної ділянки самостійно по закінченні дії договору оренди  та іншими земельними питаннями. Учасники заходу ставили конкретні запитання щодо відмови в з отриманні земельної ділянки у власність, говорили про позитивні результати  передачі земельного фонду Держгеокадастром у власність територіальної громади.

Крім того, на прохання старости Берестівського старостинського округу Лілії Рудковської керівник бюро правової допомоги  відвідала помешкання восьмидесятирічної  жительки  цього села, яка потребувала юридичної консультацїї з питання спадкування за законом. Пенсіонерка отримала вичерпні відповіді на всі питання, щодо яких мала сумніви, також домовилися, що староста  надасть допомогу літній жінці  щодо звернення до нотаріуса.

Нагадаємо:  Липоводолинське бюро правової допомоги обслуговує жителів Липоводолинської та Синівської територіальних громад і  тимчасово знаходиться за адресою:

42500, смт Липова Долина, вул. Полтавська, 32

Тел. (05452) 5-15-37

e-mail: lypovodolynske@legalaid.sm.ua

ПРАВОВА ДОПОМОГА – ПРИЙОМИ В СЕЛАХ
ПРАВОВА ДОПОМОГА – ПРИЙОМИ В СЕЛАХ

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page