На головну / Головні новини / У ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ ТЕРЦЕНТР ШУКАЮТЬ ДИРЕКТОРА
У ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ ТЕРЦЕНТР ШУКАЮТЬ ДИРЕКТОРА

У ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ ТЕРЦЕНТР ШУКАЮТЬ ДИРЕКТОРА

Липоводолинська селищна рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора  Липоводолинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Липоводолинської селищної ради. Документи від претендентів приймаються із 28 січня по 11 лютого 2021 року включно. Про це повідомляється на сайті селищної ради в розділі «Оголошення». Відбудеться конкурс  18 лютого в приміщенні селищної ради.

Для участі в конкурсі претендент, серед іншого, має подати перспективний план розвитку комунальної установи «Липоводолинський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Липоводолинської селищної ради».

Також може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Як записано у кваліфікаційних вимогах та переліку документів, що подаються кандидатами для участі у конкурсі, у разі подання заяви та документів лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Серед кваліфікаційних вимог до кандидатів: вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Про нас

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page