На головну / Головні новини / ПРО СПІВПРАЦЮ В РОБОТІ ІЗ СУБ’ЄКТАМИ ПРОБАЦІЇ ЗАДЛЯ ІНТЕРЕСІВ ЗАСУДЖЕНИХ
ПРО СПІВПРАЦЮ В РОБОТІ ІЗ СУБ’ЄКТАМИ ПРОБАЦІЇ ЗАДЛЯ ІНТЕРЕСІВ ЗАСУДЖЕНИХ

ПРО СПІВПРАЦЮ В РОБОТІ ІЗ СУБ’ЄКТАМИ ПРОБАЦІЇ ЗАДЛЯ ІНТЕРЕСІВ ЗАСУДЖЕНИХ

говорили нещодавно в Центрі надання адміністративних послуг Липоводолинської селищної ради. Там відбулася спільна нарада за участю начальника,  адміністраторів центру й провідного інспектора Роменського РС №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Людмили Лаврик.

На нараді йшла мова про співпрацю в роботі із суб’єктами пробації. Зокрема, надання адміністративних послуг з державної реєстрації місця проживання, отримання витягу з Реєстру територіальної громади про місце проживання та отримання необхідних документів з державного Реєстру актів цивільного стану. 

Людмила Лаврик зазначила, що налагодження дієвої взаємодії між службами є запорукою належного здійснення соціального супроводу та нагляду стосовно громадян, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, а також обвинувачених, відносно яких уповноваженим органом з питань пробації готується досудова доповідь.

Учасники зустрічі  склали план заходів та обговорили напрямки його реалізації.

Підбиваючи підсумки наради, начальник Центру надання адміністративних послуг Людмила Яцура звернула увагу присутніх на необхідності виважено підходити до реалізації плану заходів.  

Про нас Наш край

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page