На головну / Головні новини / СУД ВИНІС ВИРОК УБИВЦІ СУСІДКИ
СУД ВИНІС ВИРОК УБИВЦІ СУСІДКИ

СУД ВИНІС ВИРОК УБИВЦІ СУСІДКИ

13 років позбавлення волі отримав за вироком суду мешканець села Панасівка, який у червні 2019  року задушив сусідку, виніс тіло до лісу, розрубав, запакував у поліетиленові мішки та викинув у річку.

Як повідомляє пресслужба Сумської обласної прокуратури, обвинувачений 40-річний чоловік вперше був засуджений у 2002 році за хуліганство, порушення недоторканості житла, нанесення тілесних ушкоджень та спробу зґвалтування. 7 років він провів за ґратами. Близько року перебував на волі, та вже в 2010 році був засуджений до 10 років позбавлення волі за погрозу вбивством, грабіж, нанесення тілесних ушкоджень та спробу зґвалтувати малолітню дитину. Був звільнений у липні 2018 року. Саме таким кримінальним минулим його докоряла сусідка, та поплатилась за це життям.

Подія сталася 4 червня 2019 року в с. Панасівка. Про зникнення своєї 33-річної співмешканки у день її народження повідомив у поліцію місцевий житель. Під час проведення слідчих дій та опитування місцевих жителів з’ясувалось, що останнім жінку бачив раніше неодноразово судимий сусід. Під тиском очевидних доказів підозрюваний зізнався у вбивстві жінки. Чоловік повідомив, що сусідка почала дорікати йому кримінальним минулим, він розлютився і, накинувши їй на шию шнурок, задушив. Аби приховати злочин і уникнути покарання за вчинене, виніс тіло до лісу, розрубав, запакував у поліетиленові мішки та викинув у річку. У вказаному ним місці поліцейські знайшли тіло жінки.

За вироком суду від 26 березня 2021 року обвинуваченого визнано винним та засуджено до 13 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 КК України).

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page