На головну / ЖИТТЯ / ПІСЛЯ БАГАТЬОХ РОКІВ ТЕМРЯВИ ЗАСВІТИЛИСЯ ВУЛИЦІ МОСКОВСЬКОГО
ПІСЛЯ БАГАТЬОХ РОКІВ ТЕМРЯВИ ЗАСВІТИЛИСЯ ВУЛИЦІ МОСКОВСЬКОГО

ПІСЛЯ БАГАТЬОХ РОКІВ ТЕМРЯВИ ЗАСВІТИЛИСЯ ВУЛИЦІ МОСКОВСЬКОГО

Протягом останніх років більшість сільських населених пунктів району вирішили проблеми освітлення вулиць. Московське долало цю проблему одним із останніх.

– У квітні цього року на сесії сільської ради було прийняте рішення про виділення коштів на відновлення вуличного освітлення, – розповідає московський сільський голова Іван Хекало. – Відразу й узялися за справу. Виготовили документацію, домовилися з енергетиками, закупили необхідні матеріали. Значну частину витрат взяло на себе ТОВ «Надія», яке орендує землі на території сільради (директор товариства Олег Боржемський, на фото – перший зліва). Завдяки його підтримці вдалося виконати всі необхідні роботи, і дві третини вулиць села вже мають світло в темну пору доби. Для цього було протягнуто по опорах дроти протяжністю 9,2 кілометра, встановлено ліхтарі.

Світло тепер вечорами в центрі села біля Будинку культури, в парку.  Тут створено умови для відпочинку – встановлені лавочки, є безпровідний Інтернет.

– На тих декількох вулицях Московського, де відсутнє освітлення, плануємо відновити його до кінця 2019 року, – запевнив очільник сільради.

Про нас Наш край

Перевірте також

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Знайомство з фермером Ігорем Сабадашем відбулось на його екоранчо в селі Мшана на Львівщині.  42-річний …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page